AMCOR va organiza online pe data de 11 decembrie 2023 o nouă sesiune de certificare CMC pentru consultanții în management cu experiență.

Dacă doriți să participați la sesiune, fie pentru a vă recertifica sau pentru a vă certifica, puteți începe să vă pregătiți dosarele CMC.

Online puteți verifica dacă certificatul dvs. CMC a expirat accesând https://amcor.ro/servicii/ – Certificare internațională CMC – Lista consultanților CMC din România.

Care sunt pașii pentru obținerea certificării?

CONFIRMAREA PARTICIPĂRII

30 noiembrie 2023 – TRANSMITEREA DOSARULUI pentru certificare/recertificare CMC în format electronic (salvat ca pdf., semnat și ștampilat). Dosarul va fi elaborat în conformitate cu procedura CMC disponibilă online la https://amcor.ro/servicii/ la secțiunea Certificare Internațională CMC. Procedura conține toate documentele model.

11 decembrie 2023 – INTERVIUL cu comisia CMC se va desfășura online, ora exactă urmând a le fi comunicată tuturor participanților.

Dosarul se va elabora în limba engleză sau română. Susținerea interviului se va face în limba română, cu excepția cazurilor în care din comisie fac parte reprezentanți ai ICMCI. Diploma CMC vă va fi eliberată în format electronic, este valabilă 3 ani, este recunoscută internațional de către ICMCI și poate fi reînnoită prin participarea la sesiunile de recertificare CMC organizate de AMCOR.

Pentru orice alte detalii vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Echipa AMCOR